Seco Tools

Global virksomhed får gevinst af ekstern marketingfunktion

Målbart større salg i Danmark er blot et af resultaterne af det marketingarbejde, kd marketing support har gennemført for værktøjsproducenten Seco Tools’ danske salgsafdeling, der havde brug for markedsføringsfaglig viden, strategisk sparring og nye idéer til målrettet markedsføring. Det har kd marketing support leveret i foreløbig 5 år – nu også som en del af koncernens interne samarbejde på tværs af salgs- og markedsføringsteams fra lande i  hele Europa.

Vores funktion: 
Ekstern marketingafdeling

Stærkere grundlag for salgsarbejdet

Kd marketing support varetager al  Seco Tools’ markedsføring i Danmark. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens globale strategier og marketingmateriale og bruger vores indgående lokale branchekendskab til løbende at tilpasse og gennemføre virksomhedens danske marketingaktiviteter.

Vi supplerer og understøtter salgsarbejdet med aktuelle markedsføringsaktiviteter såsom gode casestories samt løbende udformning af oplysende og inspirerende indhold til de sociale medier. På den måde sikrer vi, at Seco Tools A/S forbliver top-of-mind hos virksomhedens danske kunder og udbygger den lokale markedsposition.

Om Seco Tools A/S

Seco Tools A/S er en førende global leverandør af løsninger inden for metalbearbejdning og skærende værktøj. Virksomheden har aktiviteter i 75 lande og beskæftiger over 4.000 medarbejdere.

Siden vi indledte samarbejdet med kd marketing support, er vores markedsføringsaktiviteter blevet skarpere. Vi har fået rådgivning, der har åbnet op for nye muligheder, og Karina har skabt målbare resultater ved at målrette vores eksterne kommunikation og pressehåndtering. Vi er meget tilfredse – det er en fornøjelse at samarbejde med Karina.

Vi hjælper kunden med:

Marketingstrategi og marketingplan

Branding

Kampagneplanlægning

Tekst og video til sociale medier

Messe- og eventplanlægning

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top