CARSTEN HOLM A/S

Effektiv marketingstrategi giver målbare resultater i vækstvirksomhed

Hos Carsten Holm A/S har Kd marketing support bidraget til, at virksomheden har haft en opadgående vækstkurve siden 2010. Udarbejdelse og gennemførelse af en effektiv marketingstrategi har resulteret i et større kendskab til virksomheden og dens produkter, hvilket har givet et mærkbart mersalg.

Vores funktion: 
Ekstern marketingafdeling

Tæt samarbejde har skabt resultater

Kd marketing support har de seneste 12 år været ”fast inventar” hos Carsten Holm A/S i rollen som virksomhedens eksterne marketingchef. Vi har varetaget hele marketingfunktionen, fra udarbejdelse af en overordnet markedsføringsplan og budgetplanlægning til implementering af aktiviteterne.

Selvom vi har en ekstern funktion, arbejder vi som en integreret del af virksomheden. Vores tætte dialog med de interne medarbejdere sikrer, at vi har indgående kendskab til udviklingen i virksomheden og på markedet, så vi kan sørge for løbende at evaluere, udvikle og udbygge både strategi og markedsføringsaktiviteter. Vi udfordrer kontinuerligt virksomheden i forhold til nye markedsføringskanaler – særligt digitalt.

Om Carsten Holm A/S

Med over 120.000 varenumre og dag til dag-levering er Carsten Holm A/S en attraktiv leverandør af standard- og specialtætninger i både ind- og udland. Virksomheden har base i Danmark, har salgskontor i Kina, og beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere. Carsten Holm A/S har oplevet stor vækst og er i dag en af de større aktører på det danske marked.

Karina har løftet vores brand, så Carsten Holm A/S har fået et strømlinet udtryk og altid fremstår som en professionel virksomhed. På grund af hendes store forretningsforståelse og viden om vores branche bruger jeg hende også løbende som sparringspartner i forhold til vores overordnede strategi. Derfor anser jeg i dag Karina som en del af mit uformelle advisory board.

Vores funktion:

Marketingstrategi, marketingplan og marketingbudget

Design- og brandmanual

Pressemeddelelser og advertorials

Strategi og indhold til sociale medier

Nyt website

Kataloger, produktblade, flyers, visitkort m.m.

Messe- og eventplanlægning

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Scroll til toppen