Om os

– fokus på målet

  1. Forside
  2. Om os

Mediebureau med nærhed

Kd marketing support er et mediebureau i Fredericia, som hjælper små og mellemstore virksomheder, både B2B og B2C, med effektiv og målrettet markedsføring gennem et professionelt og seriøst samarbejde. Vi hjælper kunden med at få mest muligt ud af sit marketingbudget og skabe mersalg og resultater, der kan ses på bundlinjen. Vi hjælper dig med at lægge en realistisk marketingplan og sørger for, at den bliver gennemført i det aftalte tempo – og vi hjælper dig med at måle og evaluere resultaterne, så du hele tiden er på rette spor.

Vi skaber værdi, der kan ses på din bundlinje

Vores koncept ”Effektiv markedsføring – efter dit behov” betyder, at vi sætter os grundigt ind i din virksomheds situation, ønsker, værdier og behov – kun sådan kan vi skræddersy en markedsføringsløsning til dig, der skaber værdi og mersalg. Du kan vælge at bruge os som rendyrket marketingafdeling eller som supplement til din eksisterende marketingafdeling. Under alle omstændigheder er et mediebureau, som er leveringsdygtige i effektiv markedsføring. Markedsføring med anderledes og overraskende vinkler, som fanger din målgruppes opmærksomhed.  Og som taler til kundernes følelser. Det fremmer dine relationer til kunderne og forøger dit salg.

Mange års erfaring med professionel opgaveløsning

Vores løsninger bygger på teoretisk viden og mere end 15 års praktisk erfaring – både som lønansat og som selvstændig, og vi har stor erfaring i at løse både strategiske udfordringer og konkrete projekter, primært for kunder inden for metal- og byggebranchen. Vi lægger vægt på en professionel opgaveløsning – både når hele opgaven løses internt af os, og når vi trækker på vores store netværk af dygtige specialister inden for f.eks. programmering, oversættelse eller fotoarbejde mf. Det betyder, at du ikke skal bruge tid og energi på at finde underleverandører til delopgaver – det klarer vi for dig.

Vigtige værdier for os

Ærlighed

Vi tror på åbenhed og ærlighed, og som kunde ved du altid, hvor du har os. Vi er direkte i vores kommunikation, og vi tror på, at en åben dialog skaber tillid og tryghed. Hvis der opstår et problem undervejs i opgaveløsningen, hører du straks fra os – vi vil hellere være på forkant med situationen.

Troværdighed

Vi har den viden og de kompetencer, der skal til for at yde en uafhængig og kvalificeret rådgivning, samt tilrettelægge og realisere en målrettet markedsføring. Vi lægger vægt på gensidig loyalitet og fortrolighed, og sørger altid for at afstemme forventninger, aftale retningslinjer og deadlines – og leve op til dem.

Ordentlighed

Vi lægger vægt på en ordentlig og konstruktiv dialog og holder altid en god tone – både for vores kunder og internt. Vi tror på ordentlighed i det vi siger og gør – og forventer det samme af andre. Vi kommunikerer på en respektfuld måde, fordi vi tror på, at det er det bedste udgangspunkt for en tillidsfuld relation.

Ejerskab

Vi sætter os i kundens sted og tager ansvar og ejerskab for den opgave, vi skal løse – uanset omfang. Vi tænker kunden ind i hele processen – og løser opgaven på den bedste & mest økonomiske måde. Vi er vedholdende og tager hånd om opgaverne fra A til Z. Vi gør gerne lidt ekstra for at gøre vores kunder glade.

Kvinden bag

Karina Davids er kvinden bag kd marketing support

Karina Davids

Indehaver og marketingkonsulent - Tlf.: 20 78 20 40

Karina er den kreative marketingsjæl, der får nye ideer og brænder for at skabe værdi for kunderne

Et udpluk af vores kunder

Netværk af marketingspecialister

kd marketing support er et  mediebureau med  øje for kvalitet. Vi ved, hvor vores styrker og svagheder er, og trækker på et stort netværk af specialister ved behov. Det betyder, at du altid kan regne med højeste kvalitet, uanset hvilke marketingaktiviteter vi skal hjælpe dig med.

Vi har i mange år arbejdet sammen med flere af vores leverandører som blandt andet tæller grafikere, programmører og fotografer. Fordi vi kender hinanden rigtig godt, fungerer vores arbejdsprocesser optimalt til glæde for dig og os. Med gennemtestede leverandører kan vi garantere dig, at du ikke køber katten i sækken, men får god kvalitet hele vejen igennem.

Her finder du vores salgs- og leveringsbetingelser.

Vi passer godt på dine data

Nedenstående persondatapolitik beskriver, hvorledes kd marketing support indsamler og bruger personoplysninger som led i sin administration. Læs mere om vores privatlivspolitik her!

Menu