Karina Davids

Adm. direktør og ekstern marketingchef

Baggrund

Karina Davids startede Kd marketing support i 2005. Ideen var helt fra starten at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe effektiv markedsføring med udgangspunkt i det eksisterende marketingbudget. I dag er konceptet som udgangspunkt det samme, men ydelserne har ændret sig over årene.

Med tiden har hun specialiseret sig i markedsføring af primært virksomheder i metal- og byggebranchen og fungerer som ekstern marketingchef for flere af disse virksomheder. Hun har opbygget et stort, indgående kendskab til disse brancher, som hun dagligt bruger til at sammensætte/skabe værdifuld marketing for sine kunder. Hun har altid fokus på at opstille klare mål for kunden, så alle er enige om, hvad den enkelte strategi skal munde ud i – og hos Kd marketing support er der ikke langt fra idé til virkelighed.

Karina brænder for at arbejde med hele paletten af marketingaktiviteter – fra strategiarbejdet og planlægning til implementering.

Uddannelsesmæssigt har hun en HD i afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet i Kolding.

Hvem er Karina Davids?

Som person er Karina målrettet og resultatorienteret. Hun er en ægte idémager, der gerne støber kuglerne og tager teten for en opgave, både arbejdsmæssigt og privat. Hun tænker kvalitet og optimering ind i, hvad hun foretager sig og gør gerne en ekstra indsats for at sikre et godt resultat.

Hun er åben, ærlig og direkte i sin kommunikation og du ved altid, hvor du har hende. Hun værdsætter gode relationer og har et stort netværk.

Privat er Karina gift med Morten og sammen har de to dejlige børn, Emilia og Mark. Sammen nyder de at rejse verden rundt og opleve nye steder og kulturer. Med årene har de fået en særlig kærlighed for at rejse i USA og Canada – dels pga. den smukke natur, særligt på Vestkysten, samt den store gæstfrihed.

Karina er meget aktiv og dyrker gerne så meget sport som job og familien tillader. Karina er primært til outdoor sports – løb, MTB, kajak og alpinskiløb.

Karina - direktør ekstern marketingchef
LinkedIn
Menu