Godt udført PR-arbejde er win-win for alle parter.
Skab godt indhold til sociale medier
Godt udført PR-arbejde er win-win for alle parter.

Fordelagtigt for global virksomhed med ekstern marketingfunktion

Den globale værktøjsproducent Seco Tools i Danmark har valgt at bruge kdmarketingsupport som ekstern marketingfunktion og har dermed fået tilført nye idéer og markedsføringsfaglig viden. Det har resulteret i en mere effektiv og målrettet markedsføring, der har bidraget til et målbart større salg i Danmark,

Stærkere grundlag for salgsarbejdet

Kd marketing support varetager al Secos markedsføring i Danmark. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens globale strategier og marketingmateriale og bruger vores indgående lokale branchekendskab til løbende at tilpasse og gennemføre virksomhedens danske marketingaktiviteter.
Vi supplerer og understøtter salgsarbejdet med aktuelle markedsføringsaktiviteter såsom gode casestories samt løbende udformning af oplysende og inspirerende indhold til de sociale medier. På den måde sikrer vi, at Seco Tools A/S forbliver top-of-mind hos virksomhedens danske kunder og udbygger den lokale markedsposition.

Om Seco Tools A/S

Seco Tools A/S er en førende global leverandør af løsninger inden for metalbearbejdning og skærende værktøj. Virksomheden har aktiviteter i 75 lande og beskæftiger over 4.000 medarbejdere.

Projektdetaljer

  • Kategori : Strategi, branding, PR og kommunikation
  • Kunde: Seco Tools A/S

Karinas brede indsigt i jern- og maskinindustrien kan klart mærkes. Siden vi indledte samarbejdet, er vores markedsføringsaktiviteter blevet skarpere. Vi har fået rådgivning, der har åbnet op for nye muligheder, særligt i forhold til digital markedsføring. Kd marketing support har skabt målbare resultater ved at målrette vores eksterne kommunikation og pressehåndtering. Vi kan se, at vores synlighed har fået et løft; vi når ud til de rigtige medier, rammer i højere grad vores målgruppe og når længere ud med vores budskaber. Vi er meget tilfredse – det er en fornøjelse at samarbejde med Karina.

Henrik Mathiasen - Adm. direktør i Seco Tools A/S

Henrik Mathiasen

Managing Director i Seco A/S

Tilsvarende projekter
Pressemeddeleser der bringer dig på forsiden

Strategisk marketingrådgivning

Læg en mediestrategi og få mere for marketingkronerne

Positionering af tandklinikker

Hjælp til opsætning af grafisk materiale fx. foldere og visitkort

PR og kommunikationsarbejde

Menu