Linkedin-strategi for betonvirksomhed
Freelance marketingopgaver for Randal Beton
Linkedin-strategi for betonvirksomhed

Freelance marketingopgaver for produktionsvirksomhed

Virksomheden Randal Beton ApS havde brug for øget synlighed og kendskab til virksomheden og dens produkter i målgruppen. I tæt samarbejde med virksomheden udførte kd marketing support afdækning af mål og metoder samt efterfølgende markedsføring af virksomheden på LinkedIn som timebetalte freelance marketingopgaver. Indsatsen har resulteret i en stigning i antallet af nye henvendelser til virksomheden.

Målrettet LinkedIn-strategi skaber øget interesse

LinkedIn er en stærk markedsføringskanal, der virkelig kan gøre en forskel i forhold til kendskabet til virksomheden og dermed salgsarbejdet. Men det kræver en målrettet strategi og indsigt i, præcis hvordan man bruger dét specielle medie.

Derfor har kd marketing support udarbejdet og implementeret en strategi for Randal Betons aktiviteter på LinkedIn. Strategien fungerer som køreplan og fundament for det videre arbejde med mediet, og den indeholder både en afklaring af nuværende niveau, af forventninger og udfordringer, af målgruppe og konkurrenter samt af formål og mål med tilstedeværelsen.

Med strategien som grundlag udvikler og uploader vi løbende og målrettet nyt indhold, hvor vi fortæller om spændende projekter, begivenheder og historier fra hverdagen, med fokus på den store faglige viden og virksomhedens værdier. Vi overvåger effekten af opslagene og sørger for eventuel tilretning, og vi reagerer på kommentarer og spørgsmål, så virksomheden opleves som levende og engageret.
Indsatsen på LinkedIn bidrager til at skabe og fastholde interesse omkring virksomheden, så vi sikrer, at Randal Beton altid er top of mind hos målgrupperne.

Hjemmesiden giver flere henvendelser

Udover aktiviteterne på LinkedIn sørger vi også for at skabe indhold til virksomhedens hjemmeside, så den hele tiden fremstår opdateret og spændende samt fastholder de besøgende. På den måde sikrer vi, at de besøgende får lyst til at læse mere om virksomheden og dens produkter – og får dem til at ringe eller skrive for at få mere at vide.

Både hjemmesiden og LinkedIn-opslagene fungerer som et ”udstillingsvindue” online, hvor Randal Beton viser, hvem de er og hvad de laver. Kunder og samarbejdspartnere kan få mere at vide om virksomheden og få inspiration til, hvad beton kan bruges til.
Vi følger løbende aktiviteten på hjemmesiden og har registreret, at de besøgende bliver længere på de enkelte sider – og at virksomheden får et stadigt større antal henvendelser, der bidrager til stigende salgstal.

Online tilstedeværelse skaber interesse i medierne

Den øgede aktivitet på de sociale medier og hjemmesiden har også resulteret i en stigende interesse fra de lokale medier, der har bragt flere artikler om Randal Beton, hvor der blandt andet har været fokus på virksomhedens historie og produkter.
Når vi planlægger og eksekverer marketingaktiviteter for Randal Beton, bruger vi både vores markedsføringsfaglige viden og vores indsigt i produktionsvirksomheder, ligesom vi tager højde for virksomhedens historie og kultur og engagerer os i problemstillingerne.

Om Randal Beton

Randal Beton ApS er en familieejet virksomhed, der producerer specialfremstillede betonelementer og er ekspert i individuelle og fleksible løsninger til små og store anlægsopgaver. Virksomhedens ekspertise spænder vidt, og på fabrikken i Fredericia produceres der både trapper og altaner til større boligbyggerier, samt plinte til udendørsarealer på skoler eller idrætsanlæg.
Virksomheden fejrede 100-års jubilæum i 2019.

Projektdetaljer

Kategori: Linkedin Strategi, Content udvikling
Kunde:  Randal Beton ApS

Jeg er glad for samarbejdet med kd marketing support. Vi har en åben og ærlig dialog, og det er tydeligt, at de er vant til at færdes i produktionsvirksomheder og har forståelse for vores hverdag. De kommer med nye ideer og input, og de er ikke bange for at udfordre mig. Jeg ved, at der er styr på markedsføringen og kan koncentrere mig om at drive min virksomhed.

Jan Riisager

Direktør i Randal Beton

Tilsvarende projekter
Hjemmeside-udvikling der skaber kunder

Marketingkonsulent for iværksætter

Læg en mediestrategi og få mere for marketingkronerne

Positionering af tandklinikker

Indhold til sociale medier

Marketing af global virksomhed

Menu