Ny flot responsive hjemmeside til Alument
Som marketingkonsulent har vi også varetaget alle de grafiske opgaver for Alument
En naturlig del af vores arbejde som marketingkonsulent, er også løbende at skabe godt indhold til sociale medier
Som marketingkonsulent for Alument har vi udviklet denne responsive hjemmeside

Marketingkonsulent for iværksætter i byggebranchen

Som marketingkonsulent har Kd marketing support hjulpet iværksættervirksomheden Alument med at udnytte deres marketingbudget på effektiv vis: Fokuseret og målrettet markedsføring har styrket virksomhedens brand og bidraget til gode resultater på bundlinjen.

Målrettet markedsføring

Effektiv branding og markedsføring er en afgørende parameter i en ung virksomhed. Hos Alument har kd marketing, i rollen som ekstern marketingkonsulent, bidraget med udarbejdelse af en dynamisk markedsføringsplan og klare mål – samt udviklet, gennemført og evalueret aktiviteter, blandt andet på de digitale medier. Vi har udarbejdet en informativ og brugervenlig hjemmeside, hvor kunderne kan finde inspiration. Den nye hjemmeside tiltrak 82 % flere besøgende sammenlignet med året før, og kombineret med indsatsen på Facebook; LinkedIn og YouTube har den leveret synlighed og genereret værdifulde leads.

Om Alument

Alument blev grundlagt i 2012 og er i dag en veletableret aktør på markedet for salg og opsætning af terrasse- og altaninddækninger til både private og erhverv, primært til high-end-segmentet. I 2017, 2018 og 2019 blev Alument kåret som Børsen Gazelle-virksomhed.

Projektdetaljer

  • Kategori: Strategi, branding, webudvikling og so-me
  • Kunde: Alument 

Kd marketing support er en samarbejdspartner, som er med os hele vejen, lige fra udarbejdelse af strategi og målsætning til den mere operationelle implementering. Det skaber værdi for os, at vi har en rød tråd i vores markedsføring; det skaber sammenhæng og styrker vores brand.

Thomas_Kronberg medejer af Alument

Thomas Kronborg

Salgschef og medindehaver af Alument ApS

Tilsvarende projekter
Digitalisér din forretning med en webshop

Fra katalogsalg til webshop

Hjælp til opsætning af grafisk materiale fx. foldere og visitkort

PR og kommunikationsarbejde

Læg en mediestrategi og få mere for marketingkronerne

Positionering af tandklinikker

Menu