Skab genkendelighed og troværdighed om din virksomhed med flot grafisk design
Skab genkendelighed og troværdighed om din virksomhed med flot grafisk design

Stærk positionering af tandklinikker

Hos Faaborgklinikkerne og Fyns Implantatcenter har vi gennem 8 år varetaget hele den overordnede markedsføringsfunktion, herunder målrettet kommunikations- og pressearbejde. Sidstnævnte har blandt andet resulteret i eksponering i landsdækkende medier såsom TV2 og Børsen.

Den megen medieomtale, kombineret med klinikkernes faglige dygtighed, har gjort, at de igennem alle årene har kunnet tiltrække kunder fra hele Danmark.

God eksponering i medierne giver målbare resultater

Hos Faaborgklinikkerne og Fyns Implantatcenter har vi nøje analyseret, planlagt og implementeret en strategi for markedsføringen for at fastholde og styrke deres position som en af Danmarks førende tandklinikker.
Som en del af strategien har vi løbende arbejdet med redaktionel omtale og annoncering i landsdækkende medier, hvor klar og tydelig kommunikation i alt fra annoncer og pressemeddelelser til hjemmeside har sikret genkendelighed i både udtryk og ordlyd.

https://kdmarketingsupport.dk/vi-tilbyder/grafisk-design/Om Faaborgklinikkerne og Fyns Implantatcenter

Faaborgklinikkerne og Fyns Implantatcenter udfører alle former for tandbehandling – lige fra almindelige tandundersøgelser til avanceret tandkirurgi. De er med helt i front i forhold til anvendelse af den nyeste teknologi og var blandt de første i Danmark til at tilbyde implantatbehandlinger og nye kroner på blot én dag.

Projektdetajler:

  • Kategori: Positionering, PR og kommunikation, kampagneplanlægning, hjemmesideudvikling
  • Kunde: Faaborgklinikkerne

Det er en stor glæde at arbejde sammen med Karina fra kd marketing support. Karina har været tilknyttet vores to tandlægeklinikker som marketingrådgiver i 8 år, og det har klart givet klinikkerne et løft og større synlighed.

Vibeke Beckett

Medindehaver og tandlæge hos Faaborgklinikkerne

Tilsvarende projekter
Indhold til sociale medier

Marketing af global virksomhed

Hjælp til udvikling af lækkert katalogmateriale

Ekstern marketingchef i vækstvirksomhed

Hjælp til opsætning af grafisk materiale fx. foldere og visitkort

PR og kommunikationsarbejde

Menu