Få et sikkert og stilrent layout der sælger
Få et sikkert og stilrent layout der sælger

PR og kommunikationsarbejde for industrivirksomhed

En gennemarbejdet PR- og kommunikationsstrategi har øget kendskabet til overfladebehandlings-virksomheden Sonnimax, hvilket har bidraget til øget salg af virksomhedens produkter og serviceydelser.

Større synlighed i medierne

Sonnimax er en af de virksomheder, kdmarketingsupport har samarbejdet med fra første færd. Det tætte og langvarige samarbejde betyder, at vi på effektiv vis har kunnet præge og udvikle virksomhedens markedsføring, både på strategisk og praktisk niveau.
Kdmarketingsupport har blandt andet varetaget alt pressearbejde lige fra udarbejdelse af idé, vinkel og interview til udsendelse. Pressemeddelelserne er blevet bragt i store landsdækkende dagblade, fagblade og lokalaviser.

Om Sonnimax

Sonnimax markedsfører, leverer og servicerer udstyr til bl.a. slyngrensning, metallisering og vibrations-afgratning. Sonnimax er kendt for at være specialister i overfladebehandling og for det høje serviceniveau.

Projektdetaljer

  • kategori: PR og kommunikation, strategi
  • Kunde: Sonnimax

Sonnimax har samarbejdet med kd marketing support i knap 10 år, og Karina har hjulpet os med både små og store marketingopgaver. Kd marketing support leverer altid et professionelt og seriøst arbejde, uanset opgavens størrelse.

Erik Pandrup

Ejer og Adm. direktør i Sonnimax A/S

Tilsvarende projekter
Læg en mediestrategi og få mere for marketingkronerne

Positionering af tandklinikker

Hjælp til udvikling af lækkert katalogmateriale

Ekstern marketingchef i vækstvirksomhed

Pressemeddeleser der bringer dig på forsiden

Strategisk marketingrådgivning

Menu