Vi har designet et nyt logo med let genkendeligt bomærke.
Vi har skabt en ny visuel identitet til CJ A/S. Alt fra visitkort, brevpapir, kuverter, profilbeklædning til bilreklame.
Vi lavet idé og oplæg til bilreklame på alle CJ A/S' biler.
Vi har udviklet et nyt visuelt websitet, hvor billederne er i fokus
Som en del af en rebrandingstrategi har vi designet et nyt logo med let genkendeligt bomærke.

Rebranding af bygge- og anlægsvirksomhed

Kd marketing support har udarbejdet og implementeret en gennemgribende rebrandingstrategi for entreprenørvirksomheden CJ A/S, hvor vi har skabt sammenhæng mellem det visuelle udtryk og virksomhedens identitet.

Klar rebrandingstrategi

En rebrandingstrategi kan indeholde mange forskellige komponenter, og vi skræddersyede derfor også en løsning til CJ A/S med elementer, der passer til netop deres behov. Her er et lille udsnit af de opgaver, vi har løst i forbindelse med virksomhedens rebrandingproces:

Logo
Vi har samarbejdet om at kreere et nyt og friskt logo, der udtrykker virksomhedens grundlæggende værdier og også fungerer informativt over for CJ A/S’ kunder. Logoet er gennemgående i hele virksomheden og ses på alt, lige fra kommunikationsmateriale til maskiner, bygninger og biler.

Hjemmeside og kundestatements
Hjemmesiden har fået et helt nyt look med fokus på et mere visuelt og moderne udtryk. Vi har arbejdet med hele processen fra ide til opsætning og tekstforfatning, herunder indhentning og udarbejdelse af en række kundestatements.

Ekstern kommunikation
Som en del af rebrandingstrategien har vi også varetaget pressehåndtering og de sociale medier. Vi har blandt andet sikret, at nyheden om navneskiftet er kommet ud til flere forskellige relevante medier – både fagblade og lokalaviser.

Om CJ A/S

Entreprenørvirksomheden CJ A/S udfører alle former for anlægsarbejde samt bolig- og erhvervsbyggeri. Virksomheden har en medarbejderstab, der pt. tæller 85 personer, og virksomheden er kendt for det gode samarbejde i alle relationer. CJ A/S udvikler og optimerer alle opgaver, store som små, og håndterer både fag-, hoved- og totalentrepriser.

Projektdetaljer

Kategori: Rebranding, logo og visuel identitet, hjemmesideudvikling og PR
Kunde: CJ A/S

Udsendte pressemeddelelser

Jysk entreprenør åbner afdeling på Fyn
CJ Anlæg skifter navn og logo

Vi har været meget glade for samarbejdet med kd marketing support. Det er et eksternt marketingbureau, men de arbejder tæt sammen med vores interne medarbejdere. Fra dag ét har der været forståelse for, at vi er en travl virksomhed, og vi har sat stor pris på, at der gennem hele rebranding-projektet har været fuldt overblik over tidsplan og budgetter. Karina arbejder selvstændigt og effektivt, og kommunikerer tydeligt, og hun sørger på konstruktiv vis for hele tiden at holde os på rette spor, så vi når i mål inden for tidsrammen. Med kd marketing support har vi fået en samarbejdspartner, som er ekspert på sit felt og kan bidrage med en bred palet af markedsføringsspecialer. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Hans-jorgen Jeppesen, direktør i CJ A/S

Hans Jørgen Ebbesen

Direktør i CJ A/S

Tilsvarende projekter
Hjemmeside-udvikling der skaber kunder

Marketingkonsulent for iværksætter

Digitalisér din forretning med en webshop

Fra katalogsalg til webshop

Læg en mediestrategi og få mere for marketingkronerne

Positionering af tandklinikker

Menu