Skab hjerte og personlighed med et godt logo
Et personligt logo design
Skab hjerte og personlighed med et godt logo

Udvikling af logo og visuel identitet til iværksætter

Vi har udviklet to klassiske og stilrene logoer til iværksættervirksomhederne Skab overskud og Samsted. Logoerne har givet et betydeligt løft til virksomhedernes visuelle identitet, fordi det samlede udtryk er seriøst og professionelt.

Styrkelse af profil og genkendelighed

I forbindelse med opstart af begge virksomheder har vi været så heldige at være med helt fra første færd i udformningen af logoerne.

Ud fra virksomhedernes vision, mission og værdier samt iværksætternes ønsker vedrørende udtryk og budskab har vi udarbejdet to friske og klassiske logoer, der afspejler det, virksomhederne står for.

Vi har primært arbejdet med kraftige farver, der udstråler noget solidt og giver logoerne tyngde. Derudover har vi arbejdet med et stramt look med store bogstaver, men har leget med farverne og udformningen af de enkelte bogstaver for at bryde med det stilrene og konservative.

Logoet til Samsted består både af en tekstdel og et bomærke. Teksten er navnet, og det kan også fungere alene, uden bomærket. Bomærket kan også fungere alene, for eksempel som blikfang, som en del af en baggrund, som grafik, der kan forstørres op til skilte eller de sociale medier osv. Det giver sammenhæng, når logoet kan bruges på tværs af medier, og det øger virksomhedens genkendelighed.

Om virksomhederne

Samsted
Samsted er moderne og nytænkende mødested for både private og erhverv. Samsted rummer kontorfælleskab, overnatningsmuligheder, mødelokale og cafe. De fysiske rammer skaber mulighed for samarbejde, samtale og samvær.

Skab overskud
Helle Mortensen faciliterer organisatoriske og individuelle forandrings- og læringsprocesser med udgangspunkt i virksomhedens strategiske situation. Faciliteringen sker i form af temadage, workshops eller individuelle samtaler.

Projektdetaljer:

Samarbejdet med kd marketing support har været godt og konstruktivt. Dialogen i processen med at udforme virksomhedernes logoer har været præget af ærlighed og åbenhed. Der er blevet ping-pong’et ideer. Jeg har følt mig hørt, samtidig med at Karina har budt ind med sine konkrete meninger, med grundlag i hendes faglige ekspertise. Det gode indtryk, jeg i sin tid fik af Karina gennem mit netværk, har holdt stik, og hun har leveret seriøs og kompetent rådgivning. Der har været et godt momentum i hele forløbet, der ikke på noget tidspunkt har trukket ud – og jeg har fået et slutprodukt, som jeg fuldt ud kan identificere mig med.

Helle Mortensen indhaver af Samsted og Skab overskud

Helle Mortensen

Ejer af Skab over skud og Samsted

Tilsvarende projekter
Autoreklame giver blikfang

Rebranding af bygge- & anlægsvirksomhed

Menu