Projektledelse

– når du ikke selv har tid til marketingprojekterne

  1. Forside
  2. Vi tilbyder
  3. Projektledelse

Har du mistet overblikket over det digitale medielandskab?

Gennem de senere år er det bestemt ikke blevet nemmere at navigere rundt i marketingjunglen. Antallet af marketingkanaler stiger konstant. Sociale medier, onlineannoncering og Marketing Automation er kommet til, udover alle de klassiske marketingkanaler.

At navigere rundt i det uoverskuelige medielandskab af kommunikations- og marketingkanaler kræver erfaring og knowhow – og vedholdenhed. Hos kd marketing support har vi alle tre ting.

Mange års erfaring med ledelse af marketingprojekter

Vi har været i branchen i over 10 år, og vi ved, hvad der skal til for at gennemføre effektive marketingprojekter, kampagner og en lang række andre marketingaktiviteter, lige fra ide til evaluering.
Vi har ikke nødvendigvis selv alle specialistkompetencer in-house, men vi har den fornødne viden og erfaring til at kunne foretage kvalificerede valg af samarbejdspartnere og underleverandører, så vi kan sætte det helt rigtige hold til den specifikke opgave. Det betyder, at du ikke behøver bruge en masse tid på at forsøge at finde specialisterne – dem kender vi allerede, og vi sørger for, at du får den kvalitet, du har brug for.

Projektledelse fra start til slut

I kd marketing support har vi den rigtige viden og erfaring til at varetage hele projektledelsen professionelt og gnidningsfrit – fra start til slut. Ved hjælp af god og respektfuld dialog søger vi for, at projektet og produktionen gennemføres effektivt, positivt og professionelt – både i forhold til dig og i forhold til vores samarbejdspartnere. Det skaber de bedste forudsætninger for at få succes med et projekt.

Når rammer og mål er aftalt, har vi den nødvendige knowhow til at træffe beslutninger undervejs i projektet. Hvis en løsning indebærer ekstra omkostninger for dig, bliver du naturligvis inddraget – ellers arbejder vi meget selvstændigt og forstyrrer dig kun, når det er nødvendigt.

Vi holder kursen

Vi stiller afklarende spørgsmål undervejs i projektet for at sikre, at du får den helt rette løsning, der passer til lige netop din virksomhed. Og vi sørger gennem hele processen for at ”holde snuden i sporet”, så projektet bliver afleveret inden for den aftale tidsramme.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv projektledelse af marketingprojekter?

Menu