Webudvikling

-fra ide til virkelighed

  1. Forside
  2. Vi tilbyder
  3. Webudvikling

Trænger din hjemmeside til en opdatering?

Din hjemmeside er din virksomheds digitale udstillingsvindue, og som ethvert andet udstillingsvindue skal det passes og plejes, så det er både relevant og interessant for kunderne.

Undersøgelser viser, at vi i gennemsnit kun bruger 10 sekunder til at vurdere, om en hjemmeside/ webshop er relevant, og det stiller store krav til webudviklingen. I dag køber kunderne nemlig først, når de kender dig og har tillid til dig – så hvis de ikke med det samme bliver fanget, klikker de bare videre til konkurrenten. Og det ville da være ærgerligt!

Mangler du hjælp til webudvikling?

Hos kd marketing support hjælper vi dig helt i mål, uanset om du har brug for hjælp til webudvikling af et helt nyt websted eller om du har brug for løbende hjælp til udvikling af spændende indhold, der gør dit websted aktuelt og interessant for både nuværende og potentielle kunder.

I kd marketing support har vi erfaring med hele processen fra behovsanalyse, kravs-specifikation og valg af CMS-system, over udarbejdelse af en hjemmesidestrategi samt struktur og navigation til lancering af det færdige websted/webshop. Vi kan levere webløsninger baseret på stort set alle tekniske platforme, men har en forkærlighed for WordPress.

Bliv synlig i søgemaskinerne

Søgemaskineoptimering (SEO) er en vigtig del af både den tekniske opbygning af et websted og af det indhold, du præsenterer. Meget kort fortalt handler SEO om, at dit websted skal være nemt at finde for dem, der leder efter lige præcis det, du tilbyder – og derfor skal det være nemt for søgemaskinerne at gennemskue, præcis hvad dit websted handler om. Kd marketing support kender alle de nødvendige værktøjer, så du får et websted, der giver resultater.

Vi hjælper også med at skrive SEO-optimerede tekster, der sælger. Vi har mange års erfaring i at skrive fængende og værdibaserede tekster, der tydeligt differentierer dit produkt fra konkurrenternes. For at øge troværdigheden af dine budskaber indhenter vi også gerne referencer fra tilfredse kunder.

Løbende opdatering af webstedet

Når din hjemmeside eller webshop er i luften, hjælper vi med at vedligeholde og udbygge den med spændende indhold, så den hele tiden er interessant, både for dine kunder og for søgemaskinerne. Når vi arbejder med nyt indhold, indtænker vi naturligvis også søgemaskineoptimering (SEO) – både teknisk og indholdsmæssigt.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at spørge os til råds. Vi tager gerne et uforpligtende snak.

Menu