Kompetencer

Hjælp til alle aspekter af markedsføring

Kd marketing support løser markedsføringsopgaver i virksomheder, som ikke har behov for fastansatte marketingansatte, men gerne vil professionalisere markedsføringen. Vi leverer fleksibilitet, faglig indsigt, markedsviden – og en værktøjskasse med både teoretisk viden og mange års praktisk erfaring, med dokumenteret effekt. Vi hjælper dig med:

Marketingstrategi

Få struktur, retning og mål i din markedsføring med en gennemtænkt marketingstrategi og marketingplan, der giver resultater på bundlinjen.

Branding

Skab genkendelighed omkring din virksomhed med en klar brandingstrategi, der er målrettet alle dine interessenter.

PR

Øg kendskabet til din virksomhed med velskrevne pressemeddelelser, der bliver bragt i relevante medier. Det giver større synlighed og genkendelighed. 

Copywriting

Få gode tekster med klare budskaber, der rammer din målgruppe – fra webtekster til nyhedsbreve, kundeudtalelser, advertorials i fagblade og meget andet.

Webudvikling

Et websted/en webshop skal løbende passes og plejes, så den hele tiden er relevant og interessant for kunder og andre besøgende.

Sociale medier

Markedsføring på de sociale medier sørger for, at du er dér, hvor dine kunder er. Vi hjælper med alt fra strategi og planlægning til praktisk udførelse.

Projektledelse

Få hjælp til at navigere i det uoverskuelige medielandskab af kommunikations- og marketingkanaler – og til at sikre, at aktiviteterne bliver gennemført.

Grafisk design

En stærk grafisk identitet, hvor der er sammenhæng mellem budskaber og værdier, øger sandsynligheden for, at din virksomhed bliver husket.

Vi har hjulpet:
logo_seco_2022
logo_weissenborn_22
logo_dan-robotics.2022png
randal
logo_esab
logo_dob.2022png
logo_cj-as
logo_alument.2022png
log_huset
logo_ret-raad
Skal vi hjælpe dig med markedsføringsopgaver?
Så kontakt os for et uforpligtende møde​
Scroll to Top