Projektledelse

Markedsføring kræver effektiv projektledelse for at give resultater. Har du de interne ressourcer til at holde snor i alle aktiviteterne og få dem gennemført?

Hvis ikke, hjælper Kd marketing support dig med at få overblikket og sørger for, at du kommer i mål med tiltagene.

Karina Davids fra Kd marketing support har over 20 år erfaring med markedsføring

Få styr på din markedsføring

Med effektiv projektledelse har du hele tiden overblik over din markedsføring – fra planlægning til udførelse, løbende opfølgning og eventuel tilretning samt måling af resultaterne. Og du er sikker på, at de planlagte tiltag bliver gennemført, så du får mest mulig effekt af indsatsen.

Kd marketing support har været i branchen i over 20 år, og vi ved, hvad der skal til for at gennemføre effektive marketingprojekter, lige fra idé til evaluering.

Vi har ikke nødvendigvis selv alle specialistkompetencer in-house, men vi har den fornødne viden og erfaring til at lede projekterne sikkert i mål – og til at foretage kvalificerede valg af samarbejdspartnere og underleverandører, så vi kan sætte det helt rigtige hold til din specifikke opgave. Det sparer dig for en masse tid, besvær og penge, og du kan glæde dig over hurtigere resultater.

Effektiv projektledelse i overensstemmelse med marketingplanen

Hurtigere resultater takket være omfattende erfaring og knowhow

Sikker gennemførelse af de enkelte markedsføringstiltag

Overholdelse af tidsplaner og budgetter

Høj kvalitet i opgaveløsningen med vores store netværk af dygtige samarbejdspartnere

Projektledelse fra start til slut

I Kd marketing support har vi den nødvendige viden og erfaring til at varetage hele projektledelsen professionelt og gnidningsfrit fra start til slut. Ved hjælp af løbende dialog søger vi for, at projekterne bliver gennemført effektivt, positivt og professionelt – både i forhold til dig og de involverede samarbejdspartnere. Det skaber de bedste forudsætninger for et vellykket projekt.

Vi har den også den fornødne knowhow til at kunne træffe beslutninger undervejs i projektet. Hvis en løsning indebærer ekstra omkostninger, bliver du naturligvis inddraget. Ellers arbejder vi meget selvstændigt og forstyrrer dig kun, når det er nødvendigt.

Vi holder kursen

Vi ved, at man skal kende udgangspunktet og vejen for at nå målet.

Derfor sørger vi for at afdække, hvor du er, hvor du vil hen og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå derhen, så du får en overordnet markedsføringsstrategi for din markedsføring. Derefter overtager vi projektledelsen i det omfang, du har brug for. Og vi sørger gennem hele processen for at ”holde snuden i sporet”, så projektet bliver gennemført inden for den aftalte tidsramme. Og naturligvis inden for budget.

 
Vi samler på glade kunder
Vi vidste, at vores markedsføring haltede, og at der skulle ske noget på området. Karina og Kd marketing support er det helt rigtige match for os, for vi ville gerne have en lokal marketingekspert til at hjælpe os, og helst et mindre firma, så vi ikke forsvandt i mængden. Med Karinas hjælp fremstår vi i dag mere professionelle og skarpe, og vi er blevet mere synlige, ikke mindst online.
Kd marketing support er en samarbejdspartner, som er med os hele vejen, lige fra udarbejdelse af strategi og målsætning til den mere operationelle implementering. Det skaber værdi for os, at vi har en rød tråd i vores markedsføring; det skaber sammenhæng og styrker vores brand.
Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med effektiv projektledelse?
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top