Webudvikling

Hjemmesiden er et af dine stærkeste våben, når du vil opbygge tillid hos din målgruppe og generere flere nye leads.

Derfor skal din hjemmeside give det bedst mulige billede af din virksomhed. For kunderne køber, når de føler, at de kender dig og har tillid til dig og dit produkt.

Karina Davids fra Kd marketing support har over 20 år erfaring med markedsføring

Mangler du hjælp til at få større værdi af din hjemmeside?

En god hjemmeside sørger for, at din virksomhed får større opmærksomhed. Den opbygger kendskab, tillid og tryghed ved at vise et ærligt og tydeligt billede af virksomheden og dens produkter eller serviceydelser. Og den tiltrækker de rigtige kunder, så salgsarbejdet bliver nemmere og du opnår øget omsætning.

Hos Kd marketing support hjælper vi dig helt i mål, så du får størst mulig værdi af din hjemmeside. Uanset om du har brug for hjælp til udvikling af en helt ny hjemmeside eller om du har brug for løbende hjælp til udvikling af spændende indhold, der gør din hjemmeside aktuel og interessant for både nuværende og potentielle kunder.

I Kd marketing support har vi erfaring med hele processen
fra behovsanalyse, kravsspecifikation og valg af CMS-system, over udarbejdelse af en hjemmesidestrategi samt struktur og navigation, til lancering af den færdige hjemmeside (eller en webshop).

Vi kan levere webløsninger baseret på stort set alle 
tekniske platforme, men vi har en forkærlighed for WordPress.

Styrk dit brand med en hjemmeside, der viser din virksomheds unikke DNA

Skab værdi for dine kunder med aktuelt og relevant indhold

Opbyg troværdighed og tillid

Øg dit salg med flere varme leads

Øg dit kendskab til kunderne og deres købsrejse

Sørg for, at søgemaskinerne finder og viser din hjemmeside

Virksomhedens unikke virtuelle ansigt

Du skal ikke bare have en hjemmeside. Du skal have en hjemmeside, der rammer din målgruppe og præsenterer din virksomhed og dens produkter eller serviceydelser klart og tydeligt.

Undersøgelser viser nemlig, at vi i gennemsnit kun bruger 3-5 sekunder på at vurdere, om en hjemmeside eller webshop er relevant.

Din hjemmeside fungerer og giver optimal værdi, når alle elementer spiller sammen og sørger for, at de rigtige besøgende bliver på hjemmesiden og læser videre (eller kontakter dig med det samme) for at få mere at vide. På den måde får du masser af varme leads – og sparer salgsafdelingen for en masse arbejde.

Bliv synlig i søgemaskinerne

En god hjemmeside bliver set af de rigtige, fordi den bliver vist i søgeresultaterne, når målgruppen søger efter det, du leverer. Det kræver, at den er opbygget korrekt, både teknisk og indholdsmæssigt – at den er søgemaskineoptimeret. 

Læs også: SEO for dummies .

Hos Kd marketing support bruger vi alle de nødvendige tekniske værktøjer, så du får en hjemmeside, der giver målbare resultater.

Vi hjælper også med at skrive webtekster, der både er SEO-optimerede rent teknisk og leverer godt og interessant indhold. Vi har mange års erfaring i at skrive fængende og værdibaserede tekster, der tydeligt differentierer dit produkt fra konkurrenternes og som opbygger tillid og skaber tryghed i forhold til, at du er den rigtige leverandør.

Hjemmesiden er din virksomheds virtuelle ansigt, som skal skabe interesse hos din målgruppe – og fastholde den. Det betyder, at din hjemmeside aldrig er ”færdig”. Hvis den skal blive ved med at være både relevant og interessant, skal hjemmesiden løbende passes, plejes og udvikles.

Derfor skal du løbende udarbejde nyt og godt indhold til din hjemmeside – det gør både kunderne og søgemaskinerne glade! Søgemaskinerne “belønner” nemlig hjemmesider, der hele tiden er aktive, med en bedre rangering i søgeresultaterne. 

Vi samler på glade kunder
Vi har været meget glade for samarbejdet med Kd marketing support. Karina arbejder selvstændigt og effektivt, og kommunikerer tydeligt, og hun sørger på konstruktiv vis for hele tiden at holde os på rette spor, så vi når i mål inden for tidsrammen. Med Karina har vi fået en samarbejdspartner, som er ekspert på sit felt og kan bidrage med en bred palet af markedsføringsspecialer.
Kd marketing support er det helt rigtige match for os, for Karina er god til at holde os i ørerne og sparke lidt til os, og hun ved, hvordan vores nørdede og tekniske beskrivelser skal oversættes, så andre faktisk forstår, hvad vi tilbyder. Med Karinas hjælp fremstår vi i dag mere professionelle og skarpe, og vi er blevet mere synlige, ikke mindst online. Pudsigt nok fik vi to henvendelser om opkøb af vores virksomhed blot 14 dage efter lanceringen af vores nye hjemmeside.
Skal vi hjælpe dig med at få mere værdi af din hjemmeside?
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top