CJ A/S

Målrettet branding af bygge- og anlægsvirksomhed styrker identiteten

Kd marketing support har udarbejdet og implementeret en gennemgribende brandingstrategi for entreprenørvirksomheden CJ A/S, hvor vi har skabt sammenhæng mellem det visuelle udtryk og virksomhedens identitet.

Vores funktion: 
Ekstern marketingafdeling, Logodesign
En brandingstrategi kan være afgørende for jeres virksomheds fremtid og overlevelse.

Klar brandingstrategi

En brandingstrategi kan indeholde mange forskellige komponenter, og vi skræddersyede derfor også en løsning til CJ A/S med elementer, der passer til netop deres behov. Her er et lille udsnit af de opgaver, vi har løst i forbindelse med virksomhedens rebrandingproces:

Logo

Vi har samarbejdet om at kreere et nyt og friskt logo, der udtrykker virksomhedens grundlæggende værdier og også fungerer informativt over for CJ A/S’ kunder. Logoet er gennemgående i hele virksomheden og ses på alt, lige fra kommunikationsmateriale til maskiner, bygninger og biler.

Hjemmeside og kundestatements

Hjemmesiden har fået et helt nyt look med fokus på et mere visuelt og moderne udtryk. Vi har arbejdet med hele processen fra ide til opsætning og tekstforfatning, herunder indhentning og udarbejdelse af en række kundestatements.

Ekstern kommunikation

Som en del af brandingstrategien har vi også varetaget pressehåndtering og de sociale medier. Vi har blandt andet sikret, at nyheden om navneskiftet er kommet ud til flere forskellige relevante medier – både fagblade og lokalaviser

Om CJ A/S

Entreprenørvirksomheden CJ A/S udfører alle former for anlægsarbejde samt bolig- og erhvervsbyggeri. Virksomheden har en medarbejderstab, der pt. tæller 100 personer, og virksomheden er kendt for det gode samarbejde i alle relationer. CJ A/S udvikler og optimerer alle opgaver, store som små, og håndterer både fag-, hoved- og totalentrepriser.

Vi har været meget glade for samarbejdet med Kd marketing support. Karina arbejder selvstændigt og effektivt, og kommunikerer tydeligt, og hun sørger på konstruktiv vis for hele tiden at holde os på rette spor, så vi når i mål inden for tidsrammen. Med Kd marketing support har vi fået en samarbejdspartner, som er ekspert på sit felt og kan bidrage med en bred palet af markedsføringsspecialer.
Mød Hans-Jørgen Jeppesen, partner og direktør i CJ A/S
Hans Jørgen Ebbesen
Direktør i CJ A/S

Vores opgaver

Rebranding

Design af nyt logo

Opsætning af design- og brandmanual

Udvikling af struktur, design og tekster til ny hjemmeside

Pressemeddelelser og kommunikation

Indhold til LinkedIn

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top