Dansk Niels Bo

B2B: Fra katalogsalg til webshop

For Dansk Niels Bo har Kd marketing support faciliteret og projektstyret omlægningen fra katalogsalg til digitalt salg. Den nye B2B-webshop har skabt større synlighed, interesse og loyalitet og i sidste ende mersalg. Siden implementeringen har omsætningen via webshoppen været støt stigende og leverer et godt bidrag til virksomhedens bundlinje.

Vores funktion: 
Web
Webshops er også for B2B virksomheder

Udvikling af en skræddersyet og brugervenlig webshop

Omlægningen til onlinesalg har naturligvis også haft den sidegevinst, at udgifterne til tryksager er faldet betydeligt – og det samme er virksomhedens miljømæssige fodaftryk.

De digitale salgskanaler spiller en stadigt større rolle i handelsvirksomheder; derfor har en af vores opgaver hos virksomheden været at udvikle en webshop helt fra bunden. Vi har defineret struktur, funktionalitet og design, været i løbende dialog med udvikleren og har sikret, at webshoppen både er brugervenlig og har et flot design. For at sikre optimalt udbytte har vi desuden sørget for gennemarbejdet søgemaskineoptimering, og vi har løbende udarbejdet målrettede Google Ads-annoncekampagner.

Om Dansk Niels Bo

Dansk Niels Bo ApS er totalleverandør af lager- og transportudstyr og skaber løsninger i tæt samarbejde med kunderne, til konkurrencedygtige priser. Virksomheden har over 20.000 varenumre på hylderne og kan derfor sammensætte en lager- og transportløsning, der passer præcis til den enkelte kundes behov.

Vores opgaver

Facilitering og projektstyring af forskellige marketingprojekter

Udvikling af struktur, design og tekster til ny hjemmeside

Udvikling af struktur, design og tekster til ny B2B webshop

Opsætning og optimering af Google Ads annoncer

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top