Seco Tools A/S

Øget digitalt salg med målrettet markedsføring

Målbart større salg i Danmark er blot et af resultaterne af det marketingarbejde, Kd marketing support har løftet for værktøjsproducenten Seco Tools’ danske salgsafdeling. Der var brug for markedsføringsfaglig viden, strategisk sparring og nye idéer til at gøre salget mere digitalt og målrettet.

Kd marketing support har hjulpet Seco med en større rebranding i Danmark.

Udfordring – outsourcing af markedsføring

Virksomheden havde brug for at få løftet de forskellige typer af marketingopgaverne, men der var ikke behov for en marketingmedarbejder på fuld tid.

Ønsket var, at en ekstern marketingchef skulle have ansvar for marketingbudget, planlægning og eksekvering af lokale markedsføringsaktiviteter i Danmark.

Markedsføringen skulle understøtte virksomhedens arbejde med digitalisering og følge den overordnede strategi og rammerne for den generelle markedsføring fra Secos globale marketingteam. Samtidig skulle kendskabet til brandet styrkes i Danmark.

Løsning - markedstilpasning og opbygning af kendskab

Kd marketing support har været tilknyttet virksomheden siden 2017 og har i alle årene arbejdet tæt sammen med Secos europæiske salgs- og marketingteam.

I perioden er markedsføringen blevet flyttet fra primært print-medier til nu primært online kanaler for at understøtte digitaliseringsprocessen i virksomheden. Der er blevet udviklet digitale leadgenereringskampagner, og alle globale kampagner er løbende blevet tilpasset det danske marked.

Strategisk arbejde med diverse kommunikationskanaler for at styrke virksomhedens kendskab på det danske marked, herunder bl.a. udsendelse af et månedligt nyhedsbrev, kontinuerlige opslag på sociale medier og professionalisering af presseudsendelser

Målrettet arbejde med forskellige former for digital markedsføring hos Seco har skabt synlige resultater

Resultat - vækst i digitalt salg og øget kendskabsgrad

Kendskabet til og interessen for Secos produkter er styrket i Danmark. Dels på grund af øget digital tilstedeværelse, dels pga. øget presseaktivitet.

Det digitale salg udgør i dag over 50 % af omsætningen. 

Hurtigere planlægning og eksekvering af markedsføringsaktiviteter, fordi Kd marketing support har mange års erfaring med markedsføring af B2B-virksomheder.

Siden vi indledte samarbejdet med kd marketing support, er vores markedsføringsaktiviteter blevet skarpere. Vi har fået rådgivning, der har åbnet op for nye muligheder, og Karina har skabt målbare resultater ved at målrette vores eksterne kommunikation og pressehåndtering. Vi er meget tilfredse – det er en fornøjelse at samarbejde med Karina.

Om Seco

Seco, som har hovedkvarter i Fagersta i Sverige og er repræsenteret i over 75 lande, er en førende global leverandør af løsninger til spåntagende bearbejdning, blandt andet fræsning, drejning, boring og gevindskæring samt stationære værktøjer og værktøjssystemer.

Seco har i over 100 år bidraget til fremragende resultater hos deres  kunders produktionsprocesser ved at sikre høj bearbejdningspræcision og fremragende kvalitet.

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top