Weissenborn

Marketingrådgiver for innovativ metalvirksomhed

Weissenborn A/S har fået styrket deres brand og image som en moderne metalvirksomhed gennem løbende strategisk marketingrådgivning og sparring med kd marketing support, så Weissenborn står skarpt differentieret i forhold til konkurrenterne.

 

Vores funktion: 
PR
Du kan med fordel benytte en marketingrådgiver - det har Weissenborn gjort!

Skarp strategi og god medieomtale giver målbare resultater

Som ekstern marketingrådgiver har Kd marketing support bidraget til et nyt perspektiv på både den kort- og den langsigtede strategi hos Weissenborn A/S og har udfordret virksomheden til at tænke nyt.
Udover den strategiske sparring har vi også hjulpet Weissenborn A/S med forskellige relevante markedsførings-opgaver; blandt andet har vi  varetaget al pressehåndtering og har sikret virksomheden spalteplads i både Børsen og en række fagblade – en eksponering, der har øget synligheden og givet positiv effekt på omsætningen.

Om Weissenborn A/S

Weissenborn A/S er en moderne metalvirksomhed, der producerer og leverer metalkomponenter i stål, rustfrit stål og aluminium til industrien. Virksomhedens speciale er udvikling af løsninger til klimavenlige brancher såsom vindenergi, affaldshåndtering og luftrensning.

En af Kd marketing supports styrker er den indgående forståelse for Weissenborn A/S og den branche, vi opererer i. Karina er en værdifuld sparringspartner, som kommer med professionelle input og vejledning. Hendes faglige ekspertise sikrer, at vores markedsføring holdes skarp og rammer den rigtige målgruppe.

Vores opgaver

Pressemeddelelser

Copywriting til diverse kataloger

LinkedIn-workshops

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top