Randal Beton

Freelance marketingopgaver for produktionsvirksomhed

Randal Beton har øget salget og er blevet mere synlig i målgruppen takket være målrettet branding.  Det inkluderer nyt tidssvarende logo, opdatering af hjemmesiden og løbende udarbejdelse af nyt indhold, samt målrettet markedsføring på LinkedIn.

Vores funktion: 
Logodesign, PR
Brug en freelance marketingkonsulent til at får styr på dine marketingopgaver - det har Randal Beton gjort!

Synlighed på markedet giver vækst

Målrettet PR-arbejde har skabt ny opmærksomhed om Randal Beton ApS og virksomhedens produkter hos målgruppen. Den større synlighed har givet vækst i salget og endnu vigtigere; en bedre indtjening.

De gode resultater er opnået takket være grundigt forarbejde, bl.a. SWOT-analyse og målgruppeanalyse, samt en fastlagt strategi og plan. Det betyder, at alle initiativer er sammenhængende og målrettede, så tid og budget udnyttes bedst muligt.

Analyser og strategi er udarbejdet af Kd marketing support, i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse. Vi sørger også for praktisk udførelse af de planlagte initiativer, der gennemføres som løbende freelance marketingopgaver.

Flere varme leads fra opdateret hjemmeside

Hjemmesiden, med tidssvarende design og opdateret indhold, er et effektivt online udstillingsvindue, der skaber interesse hos den rigtige målgruppe. Det gør salgsarbejdet nemmere og betyder, at Randal Beton får flere relevante henvendelser.

Overvågning af aktiviteten på hjemmesiden viser, at den genererer et stadigt større antal henvendelser, der bidrager til det stigende salg.

Øget interesse med målrettet LinkedIn-strategi

For Randal Beton er LinkedIn en stærk markedsføringskanal, der gør en stor forskel for kendskabet til virksomheden og dermed salgsarbejdet.

Opslagene skaber løbende opmærksomhed og fastholder interessen for virksomheden. På den måde sikrer vi, at Randal Beton altid er top of mind hos målgrupperne.
Den øgede aktivitet på de sociale medier og hjemmesiden har også resulteret i en stigende interesse fra de lokale medier.

Om Randal Beton

Randal Beton ApS er en familieejet virksomhed, der producerer specialfremstillede betonelementer. Virksomheden er ekspert i individuelle og fleksible løsninger til små og store anlægsopgaver. Ekspertisen spænder vidt: På fabrikken i Fredericia produceres der både trapper og altaner til boligbyggerier samt specialprodukter såsom plinte til udendørsarealer.

Jeg har kun stor ros til Karina Davids. Hun har hjulpet os med at få et gennemtænkt design og skabe synergi i vores markedsføring, så Randal Beton sender et professionelt signal og fremstår som en troværdig samarbejdspartner. Karina er meget detaljeorienteret, og hendes store erfaring med markedsføring af industrivirksomheder gør, at hun er god til at vurdere, hvad vi skal bruge vores marketingbudget på. Samtidig er hun skarp og klar i spyttet og kan udfordre mig. Det er jeg enormt tilfreds med.

Vores opgaver

Marketingstrategi og marketingplan

Pressemeddelelser og kommunikation

Re-design af hjemmeside

Nyt logo

Tekst og video til sociale medier

Kampagneplanlægning

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top