ESAB

Markedsføring af international virksomhed i Danmark

Kd marketing support fungerede i flere år som svejsegiganten ESAB’s eksterne marketingafdeling. Vi bidrog aktivt til at styrke virksomhedens position og salg i Danmark ved at udvælge relevante dele af deres globale koncept og tilpasse aktiviteterne til det danske marked.

Vi gennemførte løbende relevante tiltag for at skabe opmærksomhed om ESAB hos både eksisterende og potentielle kunder, hvilket resulterede i dokumentérbare resultater for virksomheden.

Vores funktion: 
Ekstern marketingafdeling

Fra globalt koncept til målrettede aktiviteter i Danmark

ESAB er en multinational virksomhed med et globalt koncept og en bred vifte af globale markedsføringsaktiviteter. Som virksomhedens faste eksterne marketingafdeling brugte vi vores lokalkendskab og indsigt i branchen til at udvælge og tilpasse relevante aktiviteter til danske forhold. Vi tog os af alt lige fra strategi til implementering og arbejdede med både kampagneplanlægning, PR og kommunikationsarbejde, grafisk arbejde og messeplanlægning – og sikrede, at der altid var en rød tråd mellem det globale og det lokale koncept.

Om ESAB

ESAB er en international virksomhed med over 8.700 ansatte. Virksomheden producerer og sælger svejse- og skæreudstyr over hele verden og er kendt for innovative løsninger, der er udviklet i tæt samarbejde med kunderne.

Vi opgaver:

Kampagneplanlægning

Pressemeddelelser og kommunikation

Udvikling af grafisk materiale (annoncer og produktblade)

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top