ALUMENT

Ekstern marketingkonsulent for iværksætter i byggebranchen

Som marketingkonsulent har kd marketing support hjulpet iværksættervirksomheden Alument med at udnytte deres marketingbudget på effektiv vis: Fokuseret og målrettet markedsføring har styrket virksomhedens brand og bidraget til gode resultater på bundlinjen

Vores funktion: 
Ekstern marketingafdeling, Web
Som marketingkonsulent for Alument har vi bl.a. udviklet en ny hjemmeside

Målrettet markedsføring

Effektiv branding og markedsføring er en afgørende parameter i en ung virksomhed. Hos Alument har kd marketing support, bidraget med udarbejdelse af en dynamisk markedsføringsplan og klare mål – samt udviklet, gennemført og evalueret aktiviteter, blandt andet på de digitale medier. Vi har udarbejdet en informativ og brugervenlig hjemmeside, hvor kunderne kan finde inspiration. Den nye hjemmeside tiltrak 82 % flere besøgende sammenlignet med året før, og kombineret med indsatsen på Facebook; LinkedIn og YouTube har den leveret synlighed og genereret værdifulde leads. 

Om Alument

Alument blev grundlagt i 2012 og er i dag en veletableret aktør på markedet for salg og opsætning af terrasse- og altaninddækninger til, primært til high-end-segmentet. I 2017, 2018 og 2019 blev Alument kåret som Børsen Gazelle-virksomhed.

Kd marketing support er en samarbejdspartner, som er med os hele vejen, lige fra udarbejdelse af strategi og målsætning til den mere operationelle implementering. Det skaber værdi for os, at vi har en rød tråd i vores markedsføring; det skaber sammenhæng og styrker vores brand.

Vores opgaver

Marketingstrategi og marketingplan

Kampagneplanlægning

Pressemeddelelser og kommunikation

Udvikling af struktur, design og tekster til ny hjemmeside

Ansvarlig for udvikling af indhold til Sociale medier (Facebook, LinkedIn, YouTube, Pinterest)

Facadeskilte

Bilreklame

Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top