Grafisk design

En stærk grafisk identitet, hvor der er sammenhæng mellem budskaber og værdier, øger sandsynligheden for, at din virksomhed bliver husket.

Karina Davids fra Kd marketing support har over 20 år erfaring med markedsføring

Skal vi hjælpe dig med at skabe en professionel grafisk profil for din virksomhed?

Et stærkt, konsekvent udtryk og en genkendelig identitet i hele markedsføringen skaber troværdighed og bidrager til, at din virksomhed bliver den foretrukne hos kunderne. 

Hos Kd marketing support hjælper vi dig med at finde frem til en stærk grafisk identitet, hvor der er sammenhæng mellem budskaber og værdier. Vi har mange års erfaring med grafisk design og ved, hvordan de grafiske elementer skal bruges for at vise din virksomheds unikke DNA  og øge genkendeligheden.

Skaber genkendelighed og styrker din virksomheds position på markedet

Øger troværdigheden hos dine kunder, fordi virksomheden bliver opfattet som mere seriøs og professionel

Styrker dit brand, fordi der er en klar rød tråd i markedsføringen

Sikrer ensartethed og kontinuitet i markedsføringen

Bevirker, at din virksomhed skiller sig ud fra mængden

Skab en stærk identitet

Lad designet vise, hvem du er! Din virksomheds personlige DNA er i dag vigtigere end nogensinde, for kunderne køber ikke kun dit produkt. De køber i høj grad også dine værdier.

Klar visuel identitet

Hos Kd marketing support arbejder vi professionelt med hele processen fra rådgivning og udformning til praktisk gennemførelse.

I tæt dialog med dig udvikler vi en design- og brandguide, der sikrer, at det grafiske udtryk går igen i al markedsføringen. I design- og brandguiden definerer vi følgende elementer: 

Logo

Logoet er brændemærket, der indkapsler din DNA. Det skal passe til din virksomhed og være let at genkende, både online og offline.

Farver

Farver er følelser. De har betydning for, hvordan din virksomhed bliver opfattet. Vælg derfor farver med omhu.

Skrifttyper

Skrifttyper sender signaler, ligesom farver. Sørg for, at dine skrifttyper er lette at læse på alle kanaler og ikke er begrænset til ét sprog.

Brevpapir

Dit brand skal præsenteres pænt, ordentligt og konsekvent – fra det indledende tilbud til den afsluttende faktura.

Visitkort

Bruges stadigvæk flittigt! En fysisk udveksling af visitkort mellem mennesker påvirker vores hjerner og sætter positive spor.

Kataloger

Kataloger har lang holdbarhed og skal præsentere din virksomhed og dine produkter på en indbydende måde.

PowerPoint

Gør salgsarbejdet nemmere med faste PowerPoint-skabeloner, der designmæssigt understøtter og styrker dit brand.

Digital marketing

Boost dit salg og påvirk potentielle kunder med målrettet annoncering på sociale og online medier, der understøtter dit brand.

E-mail marketing

Hold fast i eksisterende og kom nærmere potentielle kunder med e-mail marketing, der er relevant og giver læseren værdi.

Hjemmeside

En brugervenlig og målrettet hjemmeside er fundamentet for al markedsføring og et vigtigt værktøj til leadgenerering.

Mailsignatur

Udnyt dit daglige kontaktpunkt til gratis markedsføring, og skab trafik til hjemmeside, webshop og sociale medier.

Merchandise

Sørg for god kvalitet og med høj gemmeværdi. Husk at vælge merchandise, der passer til både begivenheden og dit brand.

Skilte og facader

Vis vej og sæt lys på. Din virksomhed skal være nem at finde og genkende, med flotte og velholdte skilte og facader.

Firmabil

Lad dine biler være kørende reklamesøjler, og udnyt muligheden for at skaffe nye kunder (og medarbejdere!) ude i trafikken.

Firmatøj

Firmatøj med logo giver et professionelt indtryk og viser, hvem dine medarbejdere repræsenterer - også når de er ude af huset.

Opdatering af grafiske elementer

Måske har du allerede en del af virksomhedens identitet på plads? Vi hjælper dig også gerne med at opdatere eksisterende elementer eller udvikle nye, der understøtter dine markedsføringsaktiviteter – og vi sørger naturligvis for at fastholde konsekvensen i hele udtrykket.

Vi samler på glade kunder
Samarbejdet med Kd marketing support har været godt og konstruktivt, og Karina har leveret seriøs og kompetent rådgivning. Der har været et godt momentum i hele forløbet, og jeg har fået et slutprodukt, som jeg fuldt ud kan identificere mig med.
Jeg har kun stor ros til Karina Davids. Hun har hjulpet os med at få et gennemtænkt design og skabe synergi i vores markedsføring, så Randal Beton sender et professionelt signal og fremstår som en troværdig samarbejdspartner. Karina er meget detaljeorienteret, og hendes store erfaring med markedsføring af industrivirksomheder gør, at hun er god til at vurdere, hvad vi skal bruge vores marketingbudget på. Samtidig er hun skarp og klar i spyttet og kan udfordre mig. Det er jeg enormt tilfreds med.
Få inspiration til at fastlægge en klar visuel identitet
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top