Copywriting

Gode tekster tiltrækker de kunder, du gerne vil have!

Med professionel copywriting får du gode tekster med klare budskaber, der rammer din målgruppe – fra webtekster til nyhedsbreve, kundeudtalelser, advertorials i fagblade og meget andet – så du øger kendskabet til din virksomhed og dermed omsætningen.

Karina Davids fra Kd marketing support har over 20 år erfaring med markedsføring

Vil du også have tekster, der rammer plet?

Gode tekster understøtter dit brand og sørger for, at du tiltrækker og fastholder de kunder, du gerne vil have. Fordi de rammer din målgruppe og giver et klart og tydeligt billede af, hvem du er, hvad du tilbyder og hvorfor man skal vælge netop dit produkt eller din serviceydelse.

I Kd marketing support arbejder vi målrettet – og  målbart – med tekster, der gør en forskel for vores kunder. For vi ved, at selvom et billede kan sige tusind ord, så er det teksten, der sikrer, at budskabet bliver forstået.

Derfor har vi ikke kun styr på det danske sprog og dets finurligheder. Vi har også forretningsforståelse og indsigt i organisationskulturer, så vi kan skrive professionelle tekster, der fortæller, hvad lige præcis dit firma står for og kan levere. Det giver resultater, der kan ses på din bundlinje – for det tiltrækker de rigtige kunder og gør det daglige arbejde nemmere for dine medarbejdere.

Styrk dit image med tydelige og klare budskaber

Løft kendskabet til din virksomhed med indlæg og artikler, der understøtter dit brand

Sørg for, at din virksomhed er top-of-mind hos din målgruppe

Gør salgsarbejdet lettere med sælgende tekster, der har fokus på værdien og udbyttet for kunden

Sørg for, at din virksomhed fremstår seriøs og professionel

Styrk din employer branding , så det bliver nemmere at tiltrække nye medarbejdere

Tekster, der understøtter din virksomheds image

I Kd marketing support udarbejder vi tekster, der er baseret på et grundigt forarbejde og på løbende samarbejde med jer.

Det omfatter afdækning af din virksomheds kernefortælling (historie, kultur, organisation, image og formål), indblik i produkter og ydelser, gennemgang af måltal og overordnet strategi med mere – og naturligvis udarbejdelse af en marketingstrategi, både på kort og lang sigt.

På den måde sikrer vi, at teksterne understøtter dit brand og image på strategisk, taktisk og operationelt plan, uanset hvilket medie, de udgives på.

Professionel copywriting tiltrækker de kunder, du gerne vil have

Hvilken type kunder vil du allerhelst have? Er det også dem, du har flest af?

Dine tekster er et stærkt værktøj, når det handler om at tiltrække og fastholde de rigtige kunder. Fordi opslag, nyhedsbreve, advertorials, presse-meddelelser osv. kan bruges til hele tiden at sikre, at så mange som muligt i din målgruppe kender både virksomheden og produkterne  og løbende bliver mindet om begge dele – det, man i marketingsproget kalder at være ”top of mind”.

Når man er top of mind hos de gode kunder, både potentielle og nuværende, bliver salgsarbejdet meget lettere, så du sparer tid og penge. Og du lander ovenikøbet de helt rigtige kunder, som allerede ved, hvad du tilbyder og hvordan. Det giver et nemmere samarbejde i det daglige, så du igen sparer tid og besvær.

 

Vi samler på glade kunder
Jeg har kun stor ros til Karina Davids. Hun har hjulpet os med at få et gennemtænkt design og skabe synergi i vores markedsføring, så Randal Beton sender et professionelt signal og fremstår som en troværdig samarbejdspartner. Karina er meget detaljeorienteret, og hendes store erfaring med markedsføring af industrivirksomheder gør, at hun er god til at vurdere, hvad vi skal bruge vores marketingbudget på. Samtidig er hun skarp og klar i spyttet og kan udfordre mig. Det er jeg enormt tilfreds med.
Kd marketing support er en samarbejdspartner, som er med os hele vejen, lige fra udarbejdelse af strategi og målsætning til den mere operationelle implementering. Det skaber værdi for os, at vi har en rød tråd i vores markedsføring; det skaber sammenhæng og styrker vores brand.
Skal vi også hjælpe dig med at skrive gode tekster?
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top