Lolex

Rådgivning af konsulent- og kursusvirksomhed om digital markedsføring

Et ansigtsløft – det var, hvad konsulent- og kursusvirksomheden Lolex ønskede – for at fastholde og fremtidssikre deres position som ekspert i varedeklarationer. Kd marketing support leverede en ny SEO-optimeret hjemmeside i et brugervenligt design, en investering, som allerede har resulteret i flere nye henvendelser. 

Udfordring – styrke digital synlighed

Virksomheden ønskede et ansigtsløft for at fastholde og fremtidssikre deres position inden for deklarering og mærkning af varer.

Den digitale synlighed skulle forbedres, og det online udtryk skulle i højere grad afspejle rollen som ekspert og rådgiver. Lolex ønskede også at styrke deres kursusvirksomhed.

Løsning - ny søgemaskineoptimeret hjemmeside

En ny SEO-optimeret hjemmeside i et brugervenligt design. En grafiker udviklede et unikt design med bl.a. nye grafiske elementer, nye skrifttyper og nye farver, der komplementerede den eksisterende visuelle identitet.

Ny overskuelig præsentation af de forskellige kursusmuligheder for at gøre det nemmere at sammenligne indholdet af de enkelte kurser.

Gennemskrivning af alle eksisterende hjemmesidetekster for at gøre Lolex’ sproglige tone og stil mere læsevenlige, forståelig og nærværende.

Indhentning af kundeudtalelser for at underbygge Lolex’ troværdighed og pålidelighed som leverandør.

Resultat - flere henvendelser fra nye kunder

Den digitale investering har bidraget til flere nye kundehenvendelser, fordi SEO-optimeringen har resulteret i en bedre placering i Google. Lolex fremgår nu i søgeresultatet, så bl.a. udenlandske kunder nemmere finder frem til virksomheden, når de søger på ”mærkning og Danmark”.

Virksomheden fremstår nu mere professionel i sit digitale udtryk, fordi hjemmesiden er blevet gjort mere indbydende, overskuelig og nemmere at navigere rundt på.

Det betyder samlet set, at potentielle kunder hurtigere forstår, hvilken viden og værdi Lolex leverer, og salgsarbejdet er på den måde blevet langt nemmere.

Karina er professionel og tilgængelig og et positivt menneske. Karina har det forkromede overblik og sikrer fremdrift i projekter. Uden hendes hjælp var vi fx aldrig kommet i mål med vores ny hjemmeside. På grund af Karinas rådgivning og strategiske tilgang har vi fået en større opmærksomhed på, at løbende markedsføring er nødvendigt for at sikre kundetilgang. Nu har alle mere fokus på salg og på at få de gode budskaber kommunikeret.

Om Lolex

Lolex er en konsulent- og kursusvirksomhed, der arbejder med mærkning af fødevarer, kosttilskud og dyrefoder. Mærkning af produkter er underlagt strenge krav og regler, bl.a. for at undgå vildledning af forbrugerne.

Virksomheden arbejder for producenter, grossister, importører og store supermarkedskæder, og de er med til at sikre lovlig og korrekt mærkning af varerne, inden de lander i butikkerne.

Kontakt os, hvis også skal hjælpe dig med den nye hjemmeside
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Kontakt os – hvis vi også skal være din eksterne marketingafdeling
Karina Davids har gennem årene hjulpet en række virksomheden med at øge både deres top- og bundlinje.
Scroll to Top